LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj, LEGO, 2019

39,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský... Čítať viac

    Séria
    Harry Potter
    Výrobca
    LEGO, 2019

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj je darčekom pre deti s množstvom... Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Taylor Swift: The Tortured Poets Department

    Viac o produkte

    Dajte svojmu malému fanúšikovi Harryho Pottera príležitosť bojovať proti jednému z najnebezpečnejších drakov v čarodejníckom svete. Stavebnica LEGO® Harry Potter 75946 Uhorský chvostorožec: Trojčarodejnícky turnaj je darčekom pre deti s množstvom kúzelných dobrodružstiev. Všetky deti od 8 rokov budú radi pomáhať Harrymu v zápolení proti jeho protivníkom z iných čarodejníckych škôl v snahe opäť nájsť záhadné zlaté vajce. Ale to nie je všetko. Treba poraziť draka – uhorského chvostorožca! Má pohyblivé končatiny a krídla – preto musíš rýchlo vymyslieť nejaký čarodejnícky trik, ako tohto zúrivého netvora zneškodniť. Vďaka tejto LEGO stavebnici na motív Harryho Pottera s drakom a so 4 minifigúrkami si môžeš vymýšľať nekonečné variácie dobrodružstiev.

    • Obsahuje 4 nové LEGO® Harry Potter™ minifigúrky na jún 2019: Harryho Pottera, Fleur Delacourovú, Cedrica Diggoryho a Viktora Kruma, každého s vlastným prútikom.
    • Táto skvelá hračka na motív Harryho Pottera obsahuje polohovateľného draka – uhorského chvostorožca s plameňmi v papuli a pohyblivými končatinami a krídlami. Taktiež obsahuje zostaviteľný otvárací stan pre šampiónov, v ktorom čakajú počas Trojčarodejníckeho turnaja, kým na nich príde rad, tak ako vo filme Harry Potter a ohnivá čaša. Všetky postavy majú prútiky. Vnútri stanu nájdeš posteľ, 2 poháre, malú poličku a fľaštičku s elixírom.
    • Obsahuje aj Harryho metlobalovú metlu Blesk, skalnatú scénu, ktorá obsahuje zlaté vajce, a reťaz na priviazanie draka.
    • Uhorský chvostorožec s roztiahnutými krídlami meria vyše 7 cm na výšku, 27 cm na dĺžku a 34 cm na šírku.
    • Stan (zatvorený) meria vyše 7 cm na výšku, 10 cm na šírku a 7 cm do hĺbky.
    • Stan (otvorený) meria vyše 7 cm na výšku, 14 cm na šírku a 5 cm do hĺbky.
    Čítať viac
    Hmotnosť
    367 g
    Katalógové číslo výrobcu
    75946
    Naše katalógové číslo
    621689
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „No svet je zvláštny a konce nie sú skutočne koncami, bez ohľadu na to, ako veľmi si to hviezdy želajú.“

    Bezhviezdne more - Erin Morgenstern, 2020
    Bezhviezdne more
    Erin Morgenstern