Audiokniha
Strašidlo minulosti - Jaroslav Velinský, Tympanum, 2024
Audiokniha
Audiokniha
Strašidlo minulosti - Jaroslav Velinský, Tympanum, 2024
Audiokniha

Strašidlo minulosti
Audiokniha

Audiokniha Strašidlo minulosti, kterou napsal Jaroslav Velinský. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského... Čítať viac

Vydavateľstvo
Tympanum, 2024
Interpret
Dĺžka
8:40

Audiokniha Strašidlo minulosti, kterou napsal Jaroslav Velinský. Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida hledá vraha své dávné lásky. Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština

13,48 €

Ihneď na stiahnutie
Ďalšie audioknižné vydania
Strašidlo minulosti - Jaroslav Velinský, Tympanum, 2024
MP3 na CD
Čeština, 2024
Do 5 – 10 dní
-5 %

19,29 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Strašidlo minulosti - Jaroslav Velinský, Tympanum, 2024
Audiokniha
13,48 €

Viac o audioknihe

Sympatický chlapík, soustružník Ota Fink, je důvtipný a neohrožený sukničkář. V detektivce Jaroslava Velinského aka Kapitána Kida hledá vraha své dávné lásky.
Soustružník Ota Fink je sympatický chlapík, který se umí postavit k práci, rozzářit hospodskou společnost i poplést děvčatům hlavu. A taky má dost pod čepicí, aby si dokázal dát dvě a dvě dohromady a sesbírat střípky informací tam, kam se policie nedostane. Zájezdový autobus n. p. Pragokov zastaví v osamělém hostinci, v němž Ota Fink rozpozná někdejší brigádnickou ubytovnu, kde kdysi prožil svou první lásku ke krásné Lucii. Vybaví se mu krásné vzpomínky a po návratu do Prahy jde po Luciiných stopách. Zjistí však, že dívka je mrtvá… Ota se vydává po stopách vraha. Jenže stopa už dávno vychladla a pátrání v socialistickém Československu roku 1959 bude pěkně zapeklité.Nahrávka vznikla podle knihy Jaroslava Velinského Strašidlo minulosti vydané nakladatelstvím Mystery Press v roce 2023. Copyright © Jaroslav Velinský – heirs, 2002 / 2007. Čte Libor Hruška. Režie a zvuk Vratislav Hubička. Technická redakce Jaroslav Janda. Vyrobilo studio Soundguru. Design a grafická úprava obalu pro CD Natalie Oweyssi. Odpovědný redaktor Vojtěch Machálek. Vydalo Tympanum, s. r. o. ve spolupráci s nakladatelstvím Mystery Press v roce 2024.
Čítať viac
Dĺžka
8:40
Naše katalógové číslo
2506651
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Tympanum
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

Ako sa páčila audiokniha vám?

„Cesty vedú ďalej, ďalej, pod mračná, cez zrázne žľaby a po púti dlhej, smelej, domov zrazu mocne vábi.“

Hobit - J.R.R. Tolkien, 2012
Hobit
J.R.R. Tolkien