Scientológia: Základy myslenia - L. Ron Hubbard, New era

13,00 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Scientológia: Základy myslenia - L. Ron Hubbard, New era
Scientológia: Základy myslenia - L. Ron Hubbard, New era

Scientológia: Základy myslenia

Vydavateľstvo
New era
Počet strán
234
  • Brožovaná väzba
  • Slovenčina

13,00 €

U dodávateľa > 5 ks
Posielame do 6 dní

Dostupné v 18 knižniciach. Požičať v knižnici

Aby už detstvo nebolelo - Lindsay C. Gibson, Grada, 2024

Viac o knihe

Je možné skutočné šťastie? Môžete dosiahnuť väčšie porozumenie seba samého, svojich priateľov a sveta okolo vás? Je možné obsiahnuť obrovský predmet života, dušu a myseľ a prísť ku skutočným praktickým vedomostiam, ktoré vysvetľujú ako funguje život a prečo?

Odpoveď je v tejto knihe.

Prečítajte si túto knihu a objavte:
Pravdivý zdroj šťastia; tri faktory, ktoré môžu zachrániť alebo zlepšiť akékoľvek priateľstvo; osem súčastí plného a šťastného života.

Ak nesúhlasíte s tým, aké sú veci, ak chcete praktické riešenia, ktoré môžete použiť na vytvorenie šťastného a pozitívneho života aký chcete, objavte Scientológiu. Zlepšite svoj život a svet pomocou knihy, ktorá sa ľahko číta a predkladá základné pravdy o živote a myslení. Žiadna takáto znalosť nikdy skôr neexistovala a žiadne podobné výsledky neboli nikdy predtým tak dosiahnuteľné ako tie, ktoré boli docielené použitím týchto vedomostí.

Vybavený touto knihou samotnou môže človek zázračne zlepšiť zdravie, schopnosti a inteligenciu ľudí. Je o tom, ako funguje život. Je o tom, ako zmeniť mužov, ženy a deti k lepšiemu a dosiahnuť väčšej osobnej slobody.
Čítať viac
Počet strán
234
Väzba
brožovaná väzba
Rozmer
157×234 mm
Hmotnosť
452 g
ISBN
9788776887148
Naše katalógové číslo
87094
Jazyk
slovenčina
Vydavateľstvo
New era
Kategorizácia

„Byla však pravda, že tehdy poprvé pochopil, že lidé, kterým se naučil důveřovat, by ho stejně mohli někdy zradit, a že je to sice zklamání, ale zároveň je to nevyhnutelné a že život ho bude pohánět pravidelným tempem vpřed, protože za každého, kdo ho nějakým způsobem zklame, se najde přinejmenším jedna osoba, která to nikdy neudělá.“

Malý život - Hanya Yanagihara, 2017
Malý život
Hanya Yanagihara