Magický oceán od 7 rokov, Janod, 2024

8,57 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo
Magický oceán od 7 rokov, Janod, 2024
Magický oceán od 7 rokov, Janod, 2024

Magický oceán od 7 rokov

Mini Origami papierové skladačky

    Papierové umenie sa stretáva s podmorským svetom! Táto kreatívna sada na voľný čas umožňuje deťom vo veku 7 a viac rokov zostaviť 2 truhlice a 18 zvieratiek z morského dna. Pod... Čítať viac

    Výrobca
    Janod, 2024

    Papierové umenie sa stretáva s podmorským svetom! Táto kreatívna sada na voľný čas umožňuje deťom vo veku 7 a viac rokov zostaviť 2 truhlice a 18 zvieratiek z morského dna. Pod oceánom ležia tajomné truhlice s pokladmi a... Čítať viac

    • Hra
    8,99 €

    8,57 €

    -5 %
    U dodávateľa 3 ks
    Posielame do 7 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Na Zemi sme na chvíľku nádherní - Ocean Vuong, Lindeni, 2024
    Magický oceán od 7 rokov, Janod, 2024
    8,57 €

    Viac o produkte

    Papierové umenie sa stretáva s podmorským svetom! Táto kreatívna sada na voľný čas umožňuje deťom vo veku 7 a viac rokov zostaviť 2 truhlice a 18 zvieratiek z morského dna. Pod oceánom ležia tajomné truhlice s pokladmi a zábavné morské živočíchy! S touto kreatívnou sadou si deti rozvíjajú svoju trpezlivosť, zmysel pre detail a samozrejme kreativitu. 
    Sada obsahuje: 18 listov, 1 list nálepiek a 2 vopred narezané listy. Vďaka brožúrke s modelmi a návodmi, ktoré sú k dispozícii, sa deti učia robiť origami krok za krokom a postupovať podľa nich, a sú tak samostatné! Origami sú vhodné pre pokojnú činnosť, ktorá im po dokončení prináša skutočnú radosť a hrdosť z dobre odvedenej práce. Jedno origami môže trvať približne 10 až 15 minút. Ponorte sa do sveta „Magického oceánu“, - kreatívne sady sú vhodné na voľný čas pre všetky deti. Téma hlbokého mora je ako stvorená na tvorivé popoludnie.
    Nechajte sa unášať zvukom vĺn!
    Čítať viac
    Katalógové číslo výrobcu
    J07749
    Naše katalógové číslo
    2395229
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    „Obyčajné a jednoduché veci sa vravia potichu.“

    Medzerový plod - Veronika Šikulová, 2014
    Medzerový plod
    Veronika Šikulová