Expecto Patronum, LEGO, 2019

19,99 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Expecto Patronum

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa... Čítať viac

    Séria
    Harry Potter
    Výrobca
    LEGO, 2019

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa budú určite páčiť detaily zo scény Čierneho jazera a Zakázaného lesa. Čítať viac

    • Lego
    Vypredané

    Zadajte e-mail a budeme vás informovať, keď bude produkt dostupný.

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Muž z vysokého zámku - Philip K. Dick, Lindeni, 2024

    Viac o produkte

    Prenes s touto stavebnicou LEGO® Harry Potter 75945 Expecto Patronum fanúšikov Harryho Pottera od 7 rokov do magického sveta čarodejníkov, Dementorov a bájnych bytostí. Deťom sa budú určite páčiť detaily zo scény Čierneho jazera a Zakázaného lesa. Môžu poslať na 2 minifigúrky Dementorov zaklínadlo Expecto Patronum a vyčariť Harryho patronusa – figúrku jeleňa (novinka na jún 2019), aby ich odohnal od Harryho krstného otca, Siriusa Blacka. So 4 minifigúrkami a nekonečnými možnosťami čarovania vykúzli táto LEGO súprava s Harrym Potterom čarovný svet hier, pri ktorých môžeš bohato využiť svoju fantáziu. • Obsahuje 4 LEGO® Harry Potter™ minifigúrky: novú verziu Harryho Pottera na jún 2019, ďalšiu novinku na jún 2019 – Siriusa Blacka a 2 Dementorov.

    • Táto LEGO® stavebnica s motívom Harryho Pottera obsahuje scénu lesa s modelom malého jazierka a 2 zostaviteľné stromy s funkciou použitia zaklínadla. Taktiež obsahuje novinku na jún 2019 – polopriehľadnú ligotajúcu sa figúrku jeleňa navrchu s miestom pre minifigúrku.
    • Nechýba ani Harryho prútik na vyslovenie zaklínadla Expecto Patronum, presne ako vo filme Harry Potter a väzeň z Azkabanu.
    • Väčší strom meria vyše 13 cm na výšku, 8 cm na šírku a 4 cm do hĺbky.
    • Figúrka jeleňa meria vyše 7 cm na výšku.
    Čítať viac
    Hmotnosť
    190 g
    Katalógové číslo výrobcu
    75945
    Naše katalógové číslo
    621687
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „Milý, píšem vám celkom nahá, lebo chcem byť jednoduchou a úprimnou“

    Človek na ulici - Ivan Horváth, 2017
    Človek na ulici
    Ivan Horváth