Akcia
Audiokniha
Devět dní - Zuzana Strachotová, Kniha Zlín, 2019
Audiokniha
Akcia
Audiokniha
Devět dní - Zuzana Strachotová, Kniha Zlín, 2019
Audiokniha

Devět dní
Akcia
Audiokniha

Věřit a nepochybovat. Lee Parker věří, Sera Trantorová věří – pouze každý něčemu jinému. Čítať viac

Vydavateľstvo
Kniha Zlín, 2019
Interpret
Dĺžka
13:52

Věřit a nepochybovat. Lee Parker věří, Sera Trantorová věří – pouze každý něčemu jinému. Čítať viac

  • MP3 na stiahnutie
  • Čeština
10,95 €

9,34 €

-15 %
platí do 30. 6. 2024
Ihneď na stiahnutie
Ďalšie audioknižné vydania
Devět dní - Zuzana Strachotová, Kniha Zlín, 2019
MP3 na CD
Čeština, 2019
Do 8 dní

14,49 €

Naši škriatkovia odporúčajú

Devět dní - Zuzana Strachotová, Kniha Zlín, 2019
Audiokniha
9,34 €

Viac o audioknihe

Věřit a nepochybovat. Lee Parker věří, Sera Trantorová věří – pouze každý něčemu jinému. Vleklé války nejen že měly fatální dopad na tvář přírody, ale rozdělily lidstvo na dva nesmiřitelné tábory. Parker, nejlepší voják z elitní jednotky Jestřábů a a vykonavatel kněžské vůle, má jasný úkol: přivést do Citadely Povstalkyni Seru živou. Brzy však oba shledají, že uprostřed nezmapované divočiny budou muset čelit novému nebezpečí – záhadnému atmosférickému jevu známému jako Růžová bouře.
Čítať viac
Dĺžka
13:52
Naše katalógové číslo
608867
Štýl
mysteriózny, napínavý, dobrodružný
Jazyk
čeština
Pôvod
Česko
Vydavateľstvo
Kniha Zlín
Pre koho
new adult
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,8 / 5

8 hodnotení

7
0
1
0
0

Ako sa páčila audiokniha vám?

Recenzie čitateľov

1.8.2020
Dystopický, postapo, sci-fi román z pera českej autorky? Prečo nie?!
Tento príspevok prezrádza dôležité momenty deja, preto je skrytý, aby sme Vám nepokazili pôžitok z čítania.
Od prvých strán som sa do deja zahryzla. Doslova! Ťažko sa mi tento prepracovaný svet odkladal bokom kôli povinnostiam. Zžila som sa s príbehom. Protoles,turopalmy, vakožížaly, vookovia… proste fascinujúci svet, ktorý vám občas naženie aj zimomriavky. Presne tie som mala zo záhadnej Ružovej búrky. Je to nebezpečný atmosférický jav,pri ktorom dochádza k purpurovým bleskom. Tieto blesky sú smrteľné a nikto nevie čo búrku spôsobuje. V Citadele vládnu "kněží" náboženský fanatici(?)a ľud sa musí držať veľmi prísnych pravidiel. Na poraidok dohliada armáda. Byť vojakom je pre každého veľká časť a každá matka si toto privilégium želá pre svojho syna."Jestřáby" sú oddiel najlepších mužov armády. A práve muž z tohto oddielu, Lee Parker,dostane za úlohu priniesť povstalkyňu Seru Trantorovú pred Konsilium. Potrebujú sa zbaviť povstalcov, aby nenarúšali ideológiu, ktorú vnucujú Citadelčanom. Povstalci žijú v bezpečí opustenej vodnej elektrárne za hranicami hustého protolesa. Medzi týmito dvoma skupinami vládne neustály boj. Kto by si bol pomyslel, že ak sa hlavný hrdinovia (opačného pohlavia) ocitnú v uzavretej jaskyni,aj keď zvádzajú medzi sebou súboje a vládnu tu predsudky, že v príbehu nevznikne romantická linka. V akejkoľvek knihe je to pre mňa prirodzený vývin udalostí. Izolovaný muž so ženou...to nikdy nie je len tak… Mne osobne sa veľmi páčila romantická linka a nemám najmenšie výhrady. Veľkým plusom bolo striedanie uhlu pohľadu Sery a Leeho. Takže sme mali možnosť nazrieť ako do duše jedného,tak druhého. Obaja zvádzali vnútorný boj,mali vlastnú vieru v niečo… Výstižné boli útržky(popisky) rozhovorov a televíznych vysielaní na začiatku každej kapitoly. Kniha od začiatku do konca písaná veľmi čtivo bez hluchých miest. Plno očakávaných aj neočakávaných zvratov. S čistým svedomím by som túto knihu zaradila medzi svetovú sci-fi dystopickú literatúru. Od teraz má Strachotová novú fanynku! A veľmi sa teším na ďalšie časť s názvom Devět nocí. Čítať viac

„To jediné, na čo sa nevzťahuje pravidlo väčšiny, je ľudské svedomie.“