LEGO® Creator 3 v 1 31146 Nákladiak s plochou korbou a helikoptérou, LEGO, 2024

16,97 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

LEGO® Creator 3 v 1 31146 Nákladiak s plochou korbou a helikoptérou

    Nákladiak s plochou korbou a helikoptérou (31146). Tento model 3 v 1 sa skladá z 270 dielikov a deti si môžu postaviť parádny hračkársky nákladiak s pohyblivými kolesami, ktorý... Čítať viac

    Výrobca
    LEGO, 2024

    Nákladiak s plochou korbou a helikoptérou (31146). Tento model 3 v 1 sa skladá z 270 dielikov a deti si môžu postaviť parádny hračkársky nákladiak s pohyblivými kolesami, ktorý na svojom prívese môže prevážať helikoptéru LEGO s pohyblivou vrtuľou... Čítať viac

    • Lego

    16,97 €

    U dodávateľa
    Posielame do 14 – 19 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Jednoducho vzťahy - Honza Vojtko, Aktuell, 2024

    Viac o produkte

    Nákladiak s plochou korbou a helikoptérou (31146). Tento model 3 v 1 sa skladá z 270 dielikov a deti si môžu postaviť parádny hračkársky nákladiak s pohyblivými kolesami, ktorý na svojom prívese môže prevážať helikoptéru LEGO s pohyblivou vrtuľou.

    S touto hračkou LEGO Creator 3 v 1 si deti môžu postaviť 3 rôzne modely vozidiel (naraz 2 samostatné vozidlá). Začať môžu modelom nákladiaka s plochou korbou a helikoptérou, ktorý následne prestavajú na hračkárske vrtuľové lietadlo a cisternové vozidlo s pohyblivými kolesami, vytvoriť si sadu hračkárskych áut hot rod a SUV na preteky alebo si postaviť svoje vlastné vozidlo.

    Hračky LEGO Creator 3 v 1 sú výborným nápadom na darček, pretože každé balenie obsahuje až 3 rôzne modely. Deti si ich môžu postaviť, prestavať a prestavať ešte raz. V sérii stavebníc 3 v 1 nájdete celú škálu modelov, ktoré oslovia deti s rôznymi záujmami, vrátane superrýchlych áut, parádnych zvierat a prepracovaných mestských scén a zabavia ich na dlhé hodiny.



    Počet dielikov: 270
    Vek: 7+
    Čítať viac
    Naše katalógové číslo
    2358525
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo LEGO

    Čítať viac

    „„Anna, tuším táraš hlúposti.” „Pravdaže, chlapček môj. Nevieš, že iba veľmi blázniví ľudia hovoria vždy rozumne?”“

    Anna v Avonlea - Lucy Maud Montgomery, 2019
    Anna v Avonlea
    Lucy Maud Montgomery