Low Carb pečení
E-kniha

Chléb, housky, bagety

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené... Čítať viac

Vydavateľstvo
Grada, 2022
Počet strán
144

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové... Čítať viac

  • PDF EPUB MOBI
  • Čeština

13,07 €

Ihneď na stiahnutie
Ako čítať e-knihy?

Naši škriatkovia odporúčajú

Viac o e-knihe

Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva! Obložené chlebíčky, chleba s máslem nebo čokoládové houstičky – to vše a dalších více než 50 receptů najdete v naší kuchařce.
Čítať viac
Počet strán
144
Rok vydania
2022
Naše katalógové číslo
1695027
Jazyk
čeština
Pôvod
Nemecko
Vydavateľstvo
Grada
Kategorizácia

Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

Nahlásiť chybu

Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

Hodnotenia

4,0 / 5

1 hodnotenie

0
1
0
0
0

Ako sa páčila e-kniha vám?

Recenzie čitateľov

Eva
Neoverený nákup
26.7.2023
Názor na knihu Diany Ruchserovej
Mám celoživotné skúsenosti s diabetickou diétou. Napriek tomu som sa dala zlákať pútačom a cez internet som si objednala knihu. Po jej rozbalení a prebehnutí receptov by som týmto chcela konštatovať, že publikované recepty nemajú nič spoločné s racionálnou diétou. Pre diabetika je príjem tukov ešte dôležitejší ako príjem cukrov, ktorý sa drží pomocou inzulínu. V receptoch pani Diany je toľko tukov - smotany, že sa v nej dá utopiť. A tie nezmyselné múky!!! Úplná absurdita. To by som chcela vedieť, kde na Slovensku dostať takéto vymyslené druhy. Ale ak má niekto zbytočné peniaze a zbytočný čas na pečenie si na raňajky, nech sa páči. Ja som snáď ešte nikdy nebola tak sklamaná z kúpenej knihy. Eva
Počet hviezdičiek nevypĺňam - takú možnosť ani neuvádzate - nula bodov !
Čítať viac
26.6.2022
Hoci knižka vyzerá nenápadne, nedajte sa oklamať vzhľadom. Vnútri sa, totiž, skrýva kľúč k vytúženému nízkosacharidovému pečeniu.

Úvodná časť je venovaná alfe a omege pečenia. Ani by ste neverili, aké rôzne druhy múk existujú a čo všetko sa dá z nich upiecť.
Know-how ako sa vyhnúť chybám pri pečení, či podnetné tipy a triky predstavujú neodmysliteľnú súčasť tejto knihy. Vás iba utvrdzujú v tom, že ste sa pri výbere tejto publikácie, nepomýlili.

Čo tak vyskúšať arašidový chlieb? Alebo by ste si radšej pochutnali na bylinkovom chlebe či sezamových krúžkoch? Recepty sú prehľadné, napísané so zrozumiteľným postupom, čo robí z tejto knižky úžasného pomocníka v kuchyni. A pri čokoládových rohlíčkoch či praclíkoch ste ako vo vytržení.
Obzeráte si tú knižku, tie úžasné recepty spolu s fotkami a už priam vidíte, ako si na tých dobrotách pochutnávate. Keby Vám ich tak ešte niekto pripravil, to by bolo, však?
Čítať viac

Vydavateľstvo Grada

Čítať viac

„„Anna, tuším táraš hlúposti.” „Pravdaže, chlapček môj. Nevieš, že iba veľmi blázniví ľudia hovoria vždy rozumne?”“

Anna v Avonlea - Lucy Maud Montgomery, 2019
Anna v Avonlea
Lucy Maud Montgomery