Margita Mária Alacoque
E-kniha

Apoštolka Najsvätejšieho Srdca Ježišovho

    Francúzska mystička svätá Margita Mária Alacoque už v detstve pocítila nástojčivú túžbu po Bohu a dokonalom živote. Skoro pochopila, že ak niekoho hlboko miluje, túži sa mu... Čítať viac

    Vydavateľstvo
    Zachej
    Počet strán
    176

    Francúzska mystička svätá Margita Mária Alacoque už v detstve pocítila nástojčivú túžbu po Bohu a dokonalom živote. Skoro pochopila, že ak niekoho hlboko miluje, túži sa mu podobať i navonok. A tak sa svojmu Milovanému ... Čítať viac

    • PDF EPUB MOBI
    • Slovenčina

    8,90 €

    Ihneď na stiahnutie
    Ako čítať e-knihy?

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Margita Mária Alacoque, Zachej
    E-kniha
    8,90 €

    Viac o e-knihe

    Francúzska mystička svätá Margita Mária Alacoque už v detstve pocítila nástojčivú túžbu po Bohu a dokonalom živote. Skoro pochopila, že ak niekoho hlboko miluje, túži sa mu podobať i navonok. A tak sa svojmu Milovanému pripodobnila predovšetkým v utrpení a v pokore. Vďaka zápiskom, ktoré si na želanie svojho Pána zaznamenávala, môžeme dnes čítať priamo v riadkoch jej čistej duše.
    Ježiš Margite zjavil svoje Najsvätejšie Srdce – ten najčitateľnejší symbol lásky – aby jej ukázal jeho hĺbku a spaľujúcu túžbu milovať a byť milovaný. Stala sa tak apoštolkou Božského Srdca Ježišovho. Zo všetkých síl túžila priviesť každého človeka k milujúcemu Ježišovi. Dychtila po tom, aby celý svet odpovedal na jeho lásku, ktorá je tak často nepovšimnutá. Zachyťme aj my jej úpenlivé volanie: „Aké je to šťastie milovať Boha! Milujte túto lásku, milujte ju dokonale!“ A nebuďme k nemu ľahostajní.
    Čítať viac

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila e-kniha vám?

    „Keď človek niekoho miluje, vzniká mnoho nových strachov, o akých predtým nemal ani tušenia. “

    Čas žitia a čas umierania - Erich Maria Remarque, 2005
    Čas žitia a čas umierania
    Erich Maria Remarque